У кого з нас не виникало бажання розбавити заціпеніння й сірість холодного сезону чимось по-справжньому яскравим і гарячим, чи то просто спогадами про жарке літо, яскравим акцентом в одязі або стравою з неординарним і зігріваючим смаком? Усе це є в Мексиці, країні, куди ми хочемо запросити Вас у гастрономічну подорож на сторінках VGL Cinema.
Не просто чипси
Больше чем попкорн
Кинотеатры, как люди: меняются, развиваются, улучшают интерьеры и фасады, ищут новые стили и форматы работы. Каждый кинотеатр живет своей собственной жизнью, у каждого своя душа: один повторяет романтический характер своей хозяйки, другой модный и шумный, как молодой управляющий, третий славится передовыми технологиями, четвёртый- артхаусным кино, собирающим ценителей.
Но главная задача для каждого кинотеатра - создать обстановку, которая поможет зрителю погрузиться в особую кино-атмосферу уже на пороге в фойе. Немалую роль в этом играет организация concession-баров. Посетители уже неразрывно ассоциируют кино с гастрономическими удовольствиями. Ещё покупая билет в кассе, зритель уже разглядывает, какие вкусности приготовил для него кино-бар!
Попкорн маслом не зіпсуєш?
Існують різні способи приготування попкорну: на звичайній плиті, у мікрохвильовій печі чи домашньому попкорн-апараті – повітряному попері. Дехто навіть використовує гриль або вогнище, щоб забезпечити необхідну для приготування температуру.
Але справжній кіноснек – хрусткий попкорн із незабутнім ароматом, який зустрічає нас у фойє кінотеатру, – можна приготувати тільки в професійному апараті вологим способом. І ми хочемо поділитися одним з головних секретів цього процесу.
Необхідним інгредієнтом у технології виробництва попкорну вологим способом є олія. Тому наше завдання – вибрати найкращий її вид з позиції смаку та якості готового продукту і, звичайно, з позиції користі для здоров'я.
Математика попкорна
Усі знають та люблять попкорн!
Сьогодні він є невід'ємною частиною відвідування кінотеатру, стадіону, парка, будь-якого місця, де для відпочинку та задоволення збираються люди. Незважаючи на те, що попкорн на стільки популярний, його сільськогосподарська історія довга, а комерційна - достатньо коротка.
Трохи історії
Америка, батьківщина попкорну, завжди була і залишається лідером і ставить тенденції розвитку попкорн-індустрії.
Більшість виробництв перебуває у США. Попкорн вирощують у 25 штатах. Понад чверть національного виробництва знаходиться в Небрасці, і трохи менше в Індіані. Також великими попкорн-виробниками є штати Іллінойс, Огайо та Міссурі.
Справжній розквіт попкорну припадає на 1890-ті роки, попкорн був дуже популярний навіть за часів Великої Депресії. Вуличні торговці використовували гарячу пару чи газові попери, готували попкорн у всіх можливих місцях із великим скупченням людей. Візки попкорну стали звичним явищем на всіх ярмарках, у парках та на виставках, і навіть ресторани стали продавати цю повітряну закуску. Під час Великої Депресії, попкорн в 5-10 центів за упаковку був одним з небагатьох ласощів, які могла собі дозволити сім'я, і в той час, як інші підприємства занепадали, бізнес попкорну процвітав.
Більше статтей...
Сторінка 2 з 7