Your Cart is currently empty.

 наш cтатусSKYPE

 phone(056) 788-38-81

 vodafone(050) 320-91-96 

 ks(067) 627-66-93

 lifecell(063) 374-86-66

Головна

Попкорн в Дніпрі

Добридень, шановні відвідувачі!

Якщо Вам необхідна кваліфікована підтримка в сфері організації приготування і торгівлі снековою продукцією, то Ви звернулися за адресою! Наша компанія є експертом на українському ринку в області забезпечення різних об'єктів funfood-індустрії і барів кінотеатрів товарами і послугами.

Вже понад 20 років ТОВ "Торговий дім" Техніка Дніпро " займається організацією роботи concession-зон в кінотеатрах України і поставляє обладнання, сировину та упаковку для найпопулярніших кіно-ласощів: попкорн, чіпси Начос, карамелізований попкорн.

За роки роботи ми налагодили власну систему моніторингу ринку і одними з перших дізнаємося про новинки та тренди funfood-індустрії України та світу. Ми пропонуємо нашим клієнтам найактуальніші новинки, які незмінно стають хітами продажів.

На нашому сайті Ви знайдете широкий асортимент необхідних товарів, зможете все для попкорна купити і отримати професійну підтримку з усіх питань, пов'язаних з організацією приготування та продажу funfood-продуктів.

У нас можна не тільки купити обладнання для попкорну та інших популярних ласощів, а й здійснити гарантійне та післягарантійне обслуговування обраних апаратів.

Одним з найпопулярніших funfood-продуктів є попкорн. Без нього важко уявити сучасний кінотеатр. При цьому цей продукт дуже популярний і за межами кінотеатрів. Його люблять дорослі і діти і є одним з найвідоміших снеків в місцях і зонах відпочинку: міських парках, набережних, розважальних та ігрових комплексах, на дитячих майданчиках і парках атракціонів, в цирках, зоопарках, а також під час проведення культурно-масових заходів : концертів, фестивалів, матчів та змагань. Цей снек широко представлений як асортимент супермаркетів і кондитерських магазинів. Його купують для домашнього перегляду фільмів, як частування для гостей, для вечора в компанії друзів, тематичних вечірок, днів народження та навіть святкових весільних частувань.
 
Тому попкорн - це чудова ідея для організації власного бізнесу. Техніка Дніпро вже багато років допомагає українцям розвивати бізнес з приготування і реалізації снеків, які користуються високим попитом.
 
Для тих, хто тільки починає свій бізнес, у нас є спеціальні пропозиції з придбання стартових наборів. Так ми забезпечуємо ефективний і повноцінний старт і розвиток бізнесу, включаючи в такі набори апарати для попкорну, апарати для солодкої вати і вітрини для чипсів Начос.
Наші фахівці завжди готові відповісти на питання, проконсультувати і дати конкретні рекомендації щодо побудови високо-прибуткового бізнесу.
 

Яке обладнання ми пропонуємо?

В арсеналі нашої компанії є широкий парк обладнання. Ми пропонуємо:

  • Апарати для приготування попкорну
  • Теплові вітрини для зберігання попкорну
  • Карамелізатори
  • Коутери для сирного попкорну
  • Машини для приготування солодкої цукрової вати
  • Теплові вітрини для чипсів Nachos
  • Фрізери для замороженого йогурту
  • Гранітори
  • Торгове обладнання
  • Виставкові вітрини та ін.

У нашому асортименті обладнання для попкорну, а також приготування багатьох інших снеків. Наша техніка має чудову функціональність, вона надійна і довговічна. Ми пропонуємо кращі моделі апаратів для будь-якого планованого Вами обсягу виробництва. Надійне і правильно підібране устаткування, яке Ви зможете розумно експлуатувати і своєчасно обслуговувати, принесе Вам бажаний результат у вигляді фінансового прибутку і комерційного успіху.

Замовляйте все для попкорну, купити цю техніку можна з доставкою. З умовами доставки можна ознайомитися у відповідному розділі нашого сайту або уточнити у наших фахівців будь-яким зручним для Вас способом: по телефону, Viber, Telegram, електронній пошті.

Ми пропонуємо найкращу сировину

Наша компанія є ексклюзивним постачальником в Україну елітних сортів попкорну і офіційним представником всесвітньо відомих виробників обладнання, сировини та упаковки для класичного і карамелізованого попкорну, чипсів Начос, цукрової вати, слаша, замороженого йогурту, а також прем'єрної упаковки і сувенірів до фільмів.

В нашому асортименті:

  • Зерно для попкорну сорти Premium і Mushroom
  • Олія кокосова для попкорну
  • Солодкі і солоні добавки для попкорну всіх видів
  • Карамель для попкорну
  • Суміші для приготування карамелізацірованного попкорну
  • Добавки для цукрової вати
  • Кукурудзяні чипси Начос
  • Соуси сирний, томатний і авокадо до чипсів Начос
  • Арахіс в чипсовій оболонці Crunchy
  • Жувальний зефір Confectum
  • Сиропи для слаша
  • Суміш для замороженого йогурту

Упаковка

Крім сировини ми пропонуємо найширший спектр тари і упаковки для попкорну, цукрової вати, чипсів Начос, замороженого йогурту, слаша та інших десертів, прем'єрні і брендовані стакани, а також сувеніри до прем'єр.

  • Всі види упаковки для попкорну: класичні, брендовані і прем'єрні стакани, коробки і пакети для попкорну
  • Сувеніри до прем'єр: іграшки-топери, пластикові стакани для напоїв, бляшані преміум відра для попкорну і ланч-бокси
  • Пластикові відерця для карамелізованого попкорну і цукрової вати
  • Тарілки для чипсів Начос
  • Стакани для слаша
  • Креманки для замороженого йогурту

Асортимент упаковки постійно оновлюється, тому слідкуйте за виходом нової та актуальної прем'єрної упаковки. Для цього ми рекомендуємо Вам оформити підписку на новини нашого сайту і Ви будете отримувати інформацію про наші акції, новини і новинки продукції.

Хіт 2016 року: карамелізований попкорн

Більше 10 років тому ми познайомили своїх клієнтів з особливим видом попкорну - кармелізованим! Він відразу припав до смаку споживачам і постійно показує стабільний приріст попиту. А в останні роки став справжнім лідером продажів.

Ми навчили готувати попкорн більшість кінотеатрів України та виробників попкорну, познайомили споживача з найпопулярнішими його видами і смаками. Однак не всі можуть розмістити у себе обладнання для карамелізації, а українці чекають вже звичний смаколик, тому ми запустили власне виробництво крамелізованого попкорну. Тепер не обов'язково готувати його самостійно і можна купити вже готовим і розфасованим і пропонувати відвідувачам в повному асортименті в красивій упаковці. Знаючи про попкорн все, ми пропонуємо його саме в такій якості, яким його задумали творці-американці!

Пропонуємо Вам познайомити своїх клієнтів з трьома видами gourmet-попкорну:

- «класична карамель» (лідер продажів, особливо підходить для дитячої аудиторії, так як не містить жодного алергену і має самий ніжний смак),

- «шоколад» (новинка, насичений смак, карамелізуюча суміш на основі натурального какао-порошку),

- «фруктовий мікс» (яскравий мікс шести фруктових смаків - яблуко, банан, полуниця, вишня, ожина, чорна черешня).

Крім готового попкорну, у нас Ви зможете придбати обладнання для попкорну та інших популярних ласощів.

Де, як та з ким ми працюємо?

На сьогоднішній день наша компанія є лідером в сфері комплексних поставок обладнання, сировини, упаковки для приготування та продажу попкорну, чипсів Начос, цукрової вати, арахісу, замороженого йогурту, слаша, карамелізованого попкорну. Ми постачаємо в невеликі бари та багатозальні кінотеатри, торгово-розважальні комплекси, дельфінарії, зоопарки, цирки, великі виробництва фасованого попкорну і невеликі кіоски продажу снеків в парках і місцях проведення дозвілля великої кількості людей. Ми співпрацюємо з усіма, хто працює в сфері приготування і реалізації снекових закусок, десертів та інших ласощів.

Ми поставляємо сировину найвищої якості, яке виробляють найбільш відомі компанії світу. Забезпечуємо широкий асортимент товарів, в тому числі прем'єрну, брендовану і сувенірну упаковку, а також готову продукцію, надаємо сервісне обслуговування обладнання і супровід бізнесу, консультації, інструктаж і навчання персоналу.

Ми пропонуємо різні способи доставки замовлень по Україні, щоб Ви могли вибрати найбільш зручний для себе варіант.

Замовляйте обладнання для попкорну, апарати для цукрової вати, гранітори, фрізери, теплові вітрини та торгове обладнання!

e-max.it: your social media marketing partner

Поделиться: